Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3807730

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις στις... «καβάτζες» στη νήσο Χρυσή

Ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 24 Απριλίου οι επιχειρήσεις κατεδάφισης των παράνομων ξύλινων παραπηγμάτων που βρίσκονται διάσπαρτα στη σμαραγδένια νήσο Χρυσή της Ιεράπετρας.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση Το B.I.C Κρήτης (Business Innovation Center of Crete) - Αγροτικό Κέντρο Καινοτο-μίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης

Το B.I.C Κρήτης (Business Innovation Center of Crete) - Αγροτικό Κέντρο Καινοτο-μίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, το τρέχον διάστημα (έως 17 Μαΐου), εκπονεί έ-ρευνα με τη χρήση ανώνυμων ερωτηματολογίων για την διερεύνηση της σχέσης των α-γροτών με την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία. Τα αποτελέσματα θα μας υποδείξουν σημεία που χρήζουν βελτίωσης και περαιτέρω έρευνας σε τομείς όπως οι καλλιεργητικές πρακτικές, η λήψη αποφάσεων και ο τρόπος άσκησης της αγροτικής δρα-στηριότητας στο Λασίθι.

Περισσότερα...

Έπεσε από το β' όροφο του νοσοκομείου Χανίων στο κενό

Από το β’ όροφο του νοσοκομείου Χανίων έπεσε στο κενό ένας 25χρονος ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων.

Περισσότερα...

Τίμησε τον πολιούχο και τροπαιοφόρο Άγ.Γεώργιο η Ιεράπετρα

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και  με πολύ καλό  καιρό, η ηλιόλουστη Ιεράπετρα πάνδημη, τίμησε τον πολιούχο, θαυματουργό, τροπαιοφόρο, μεγαλομάρτυρα και προστάτη της Άγιο Γεώργιο.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το ΚΚΕ καταδικάζει την οργανωμένη επίθεση ακροδεξιών – φασιστικών ομάδων κατά προσφύγων και μεταναστών, που ανάμεσά τους υπήρχαν μικρά παιδιά και γυναίκες, που βρίσκονταν στην πλατεία Σαπφούς, στη Μυτιλήνη, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στο νησί και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο hot spot. Ο τρόπος που μεθοδεύτηκε και οργανώθηκε η επίθεση, με τη ρίψη ναυτικών φωτοβολίδων και άλλων επικίνδυνων υλικών, φανερώνει ότι ήταν προσχεδιασμένη. Ο ξυλοδαρμός και ο τραυματισμός δεκάδων προσφύγων δείχνει την αγριότητα κατά απροστάτευτων ανθρώπων και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα εάν επιδίωκαν να υπάρξουν ακόμα και νεκροί.

Περισσότερα...

ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Στην διήμερη συνάντηση εργασίας του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ολοκληρωμένη υποστήριξη για τη διαχείριση της ενεργειακής αποδοτικότητας στα Μεσογειακά δημόσια κτίρια – IMPULSE»,  στην Ραβέννα της Ιταλίας συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Περισσότερα...

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες εσωκομματικές εκλογές, που προβλέπονται από το καταστατικό της και τον κανονισμό λειτουργίας του κόμματος, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Περισσότερα...

Οι τουρίστες που έρχονται στην Κρήτη... επιστρέφουν

Ποιοι είναι πιο πιστοί repeaters και τι αγοράζουν από το νησί μας;

Περισσότερα...

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΕΒ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων που έλαβαν οι υποψήφιοι εκλέκτορες στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας.

Περισσότερα...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 29 ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Μάταια περίμεναν οι μαθητές του, οι γονείς τους και οι συνάδελφοι του , να επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε για τις εορτές του Πάσχα, ο 29χρονος αναπληρωτής δάσκαλος Δημήτρης Βελημπάσης, που δίδασκε στην Ε΄ Τάξη  του Δημοτικού Σχολείου Γρα Λυγιάς.

Περισσότερα...