Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2806992

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ

Η μικρή εναπομείνασα ποσότητα  νερού στο φράγμα Μπραμιανών και τα προβλήματα που προκύπτουν για τις καλλιέργειες της Ιεράπετρας , τα οποία  αναδείχτηκαν από την Κρήτη ΤV και τη «Νέα Κρήτη» στις 17 και 18 Αυγούστου 2017, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, του Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη, του προέδρου του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, κ. Μανώλη Παπαδάκη, του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μανώλη Μιχαλάκη και του συνεργάτη του κ. Θραψανιώτη, κ. Γ. Καλλιντέρη, ενώ είχε προηγηθεί ανάλογη συζήτηση και με τους κ.κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και Αντώνη Βγόντζα.

Περισσότερα...

Εντοπίστηκαν δέκα (10) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.512  δενδρύλλια κάνναβης

Περισσότερα...

Γερμανοί αρχαιοκάπηλοι πιάστηκαν εν πλω

'Eρευνες  πραγματοποίησε το Λιμενικό σώμα, και συγκεκριμένα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, για την εξιχνίαση υπόθεσης αρχαιοκαπηλίας.

Περισσότερα...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΦΕΡΜΑ

Η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στο Ανατολικό τουριστικό τμήμα της Ιεράπετρας, από την Ιεράπετρα μέχρι το Μακρύ Γιαλό, η προοπτική νέων τουριστικών επενδύσεων, όπως η δημιουργία ενός νέου «Robinson Club» από την TUI, στη θέση Κάτεργο της τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννου, και η αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων τούτο το καλοκαίρι, επαναφέρουν το ζήτημα της βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Ιεράπετρα- Φέρμα.

Περισσότερα...

Προχωρά η αξιοποίηση του ακινήτου που δώρισε στον Δήμο Ιεράπετρας ο Μανώλης Μαράκης

Η αξιοποίηση ακινήτου που παραχωρήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας στην Τοπική Κοινότητα Μαλών τέθηκε στο επίκεντρο επίσκεψης που πραγματοποίησε στην περιοχή ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Περισσότερα...

«Αναφορά στον Καζαντζάκη»

Έληξαν με επιτυχία τα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία φιλοξένησε περίπου 260 παιδιά από τις χώρες, όπου σήμερα ζουν ομογενείς, των οποίων έσωσε τους προγόνους ο Νίκος Καζαντζάκης, σαν απεσταλμένος του Ελληνικού Κράτους, μετά την Ποντιακή γενοκτονία.

Περισσότερα...

Τουρνουά Τάβλι

Στα πλάισια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων του ο Ιστός διοργανώνει το

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΧΟΥΡΔΑΚΗ, ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Ειρήνη Χουρδάκη Δικηγόρος, Κιν:6974208250
Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης Δικηγόρος, Κιν:6974208250
Νικόλαος Στιβακτάκης Δικηγόρος, Κιν:6958182686

Περισσότερα...

ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Επτάστικτος», επισκέφτηκε την Μινωική ελιά του Καβουσίου Ιεράπετρας, στις 18 Αυγούστου 2017. 
Τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης υποδέχθηκαν, εκ μέρους του Δημοτικού Διαμερίσματος Καβουσίου ο Πρόεδρός του κ. Γιάννης Ρεμεδιάκης,  και ο Γραμματέας της ΚΟΙΝΣΕΠ ˊˊΕπτάστικτοςˊˊ, κ. Παύλος Δασκαλάκης. 

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΠΗ

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.  Ιεράπετρας, διοργανώνουν εκδρομή την Τρίτη 5 Σεπτεμβριού 2017. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει στάση για καφέ και περίπατο στο Αρκαλοχώρι-φαγητό στο χωρίο της Σύμης και τελευταία στάση για καφέ στο Μύρτος .

Περισσότερα...