Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042159

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Ευχαριστήρια Επιστολή 13-6-2018

Αισθανόμενος την καρδιά μου να πλημμυρίζει από αισθήματα ευγνωμοσύνης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως και ειλικρινώς από τα βάθη της καρδιάς μου τα πρόσωπα που μας έδειξαν την αγάπη τους συμμετέχοντας είτε ενεργά με τη φυσική τους παρουσία είτε νοερά και αθόρυβα με προσευχές, δεήσεις και ευχές τόσο στην κηδεία όσο και στο τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνο του λατρευτού μας πατέρα.


Πρωτίστως και ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Σεπτόν Ποιμενάρχη μας Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Ιεραπύτνης & Σητείας κ.κ. Κύριλλον, ο οποίος ιδίω θελήματι και αγαθή τη προαιρέση αψηφώντας την απόσταση και τον σωματικό κάματο, μας τίμησε με την παρουσίαν του, χοροστάτησε, ιερούργησε, κήρυξε τον θείον λόγο και τέλεσε το μνημόσυνο του κεκοιμημένου πατρός μας, στον Ιερό ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Σκινιά Ηρακλείου.
Ευχαριστώ επίσης τους Ιερείς, τους Ιερομονάχους, τον Διάκονον, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς και τους συγχωριανούς που ο καθένας με τον τρόπο του μας συμπαραστάθηκαν και συμμετείχαν στο πένθος μας.
Εύχομαι εις όλους και προσεύχομαι στον Πανάγαθο και Ζωοδότην Θεόν να τους χαρίζει χαρά, υγεία, μακρότητα ημερών και να εκπληρώνει όλα τα προς σωτήρια αιτήματά τους.

                                                                                                          
 Μετά τιμής,

                                                                                                        
Εμμανουήλ Γαλανάκης
                                                                                                          
Κτηνίατρος