Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042161

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Ολοκληρώθηκε, ακόμα μια αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν πέντε (5) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης

Ολοκληρώθηκε Χθες (12.06.2018) ακόμα μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των Δήμων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν πέντε (5) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια τετρακόσια σαράντα εννέα (1.449) δενδρύλλια.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στις ευρύτερες περιοχές των παραπάνω Δήμων, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε  δύσβατη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς χίλια τριακόσια πενήντα δύο (1.352) δενδρύλλια (ποικιλία νανάκια), στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν.
Επιπλέον, σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν ακόμη  τέσσερις (4) φυτείες στις οποίες καλλιεργούντο επιμελώς συνολικά ενενήντα επτά (97) δενδρύλλια, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν.
Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.
Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) και αλλοδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, στο Λασίθι

                        Κατασχέθηκαν περίστροφο και πιστόλι

     Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 4 γεμιστήρες και φυσίγγια


Συνελήφθησαν, χθες (12.06.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 36 και 26 ετών και 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (12.06.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 36χρονο κατά την διάρκεια του έλεγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν περίστροφο, πιστόλι, 4 γεμιστήρες και φυσίγγια

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι η 26χρονη παρέδωσε στον 31χρονο τα ανωτέρω κατασχεθέντα και αυτός τα παρέδωσε στην συνεχεία στον 36χρονο.  

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου.