Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042121

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Βιολογικό της Παχειάς Άμμου

Στον Βιολογικό της Παχειά Άμμου  βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μάνος Λουτσέτης, η διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών κ. Φωτεινή Γιαννάκη - Πολίτη, ο διευθυντής Ύδρευσης - Άρδευσης - Αποχέτευσης κ. Γεώργιος Μαράκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παχειάς Άμμου κ. Γεώργιος Ραπάνης οι οποίοι πραγματοποίησαν έλεγχο μαζί με τον εργολάβο του έργου επιβεβαιώνοντας τη λειτουργικότητά του.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μάνος Λουτσέτης:

«Μετά και τη σημερινή μου επίσκεψη στο έργο του βιολογικού της Παχειάς Άμμου είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω την ορθότητα υλοποίησής του και την άρτια λειτουργία του.

    Καλώ λοιπόν τους κατοίκους της περιοχής να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη σύνδεσή τους στον βιολογικό προκειμένου να επωφεληθούν άμεσα του έργου.»

 

ΝΕΑ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΟΥ - 720.000€ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ - ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ

Ένα νέο μεγάλο έργο συνολικού προϋπολογισμού 720.000€ εντάχθηκε στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

 Το έργο αφορά τη «Βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή αναδασμού Παχειάς Άμμου - Καβουσίου» και στοχεύει στην εξασφάλιση εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής του αναδασμού.
 
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Ένα ακόμα έργο έρχεται να προστεθεί στα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή των τοπικών κοινοτήτων της Παχειάς Άμμου και του Καβουσίου.

Για ακόμα μία φορά η συστηματική δουλειά των υπηρεσιών του Δήμου οδήγησε στην ωρίμανση της μελέτης του έργου, η οποία αξιολογήθηκε και ακολούθησε η ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για πρώτη φορά δρομολογείται ένα τόσο μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν θα αλλάξουν την εικόνα των δρόμων που εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες αγρότες αλλά και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Παχειάς Άμμου και του Καβουσίου.
 
Διατηρώντας την καλή συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις για έργα και παρεμβάσεις που συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη της Ιεράπετρας και των τοπικών κοινοτήτων.»