Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042097

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Ας γίνουμε όλοι μέρος της λύσης του προβλήματος

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Το Περιβάλλον έχει τη δική του μέρα για να διαδώσει σε όλο τον κόσμο την ανάγκη να κάνουμε όλοι πράξη την ώριμη περιβαλλοντική συμπεριφορά σε κάθε εκδοχή της καθημερινότητάς μας.Η σχέση του ανθρώπου με τη φύση είναι συνεχής και άρρηκτη καθώς από αυτή αντλεί στοιχεία για την επιβίωσή του. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο επιτακτική είναι η ευαισθητοποίησή μας για την επίλυση οικολογικών προβλημάτων.

Το Περιβάλλον, που αποτελεί πηγή ύψιστου κάλλους που ενισχύει και ισχυροποιεί την καλαισθησία μας και μας προσφέρει ευεξία και διεξόδους, υπομένει έναν έντονο κλονισμό του οποίου οι επιπτώσεις αντικατοπτρίζονται στην υγεία μας αλλά και στην ψυχολογία μας.

Είναι επομένως αναγκαίο όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε την αλληλεξάρτησή μας από την φύση και τις τραγικές συνέπειες από την ρύπανση του περιβάλλοντος και να αναλάβει ο καθένας μας ξεχωριστά την ευθύνη που του αναλογεί.

Ο Δήμος Ιεράπετρας όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε περιβαλλοντικά θέματα, υποστηρίζει και αναδεικνύει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία επαγρύπνησης και οργανωμένων δράσεων παλεύοντας ώστε να μη στερηθούν οι μελλοντικές γενιές τη νόμιμη κληρονομιά τους.

Ας γίνουμε όλοι μέρος της λύσης του προβλήματος.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας


Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων
«Αγαπητοί μαθητές,
Έφτασε η ημέρα σταθμός στη ζωή σας που καλείστε να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ήρθε εκείνη η στιγμή που το διάβασμα, οι στερήσεις και οι προσπάθειές σας ζητούν δικαίωση.

Η μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας είναι σκληρή και πρέπει να οπλιστείτε με αποφασιστικότητα, οργάνωση, εργατικότητα και ψυχραιμία ώστε να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και τα όνειρα σας να εκπληρώνονται.

Η επιμονή και η θέληση που επιδεικνύετε στον αγώνα σας για τη διεκδίκηση των ονείρων σας μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον στο οποίο θα πρωταγωνιστείτε.

Σε αυτόν τον σημαντικό και απαιτητικό σας αγώνα εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και εύχομαι ολόψυχα, σε εσάς και στους συμπαραστάτες των προσπαθειών σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας, ψυχική δύναμη, υπομονή και καλή επιτυχία.
Ο Δήμος Ιεράπετρας και όλοι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας αγωνιζόμενοι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και για την εξασφάλιση ενός ισχυρού δήμου με επαγγελματικές ευκαιρίες για το μέλλον σας.
Σας εύχομαι ολόψυχα από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»
Θεοδόσιος Καλαντζάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας