Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042099

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΥΡΤΟ

Ερωτεύτηκαν τον παραδοσιακό Μύρτο και αποφάσισαν να τελέσουν το γάμο τους στην πεντακάθαρη παραλία του, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Νότιου Κρητικού πελάγους.


Πρόκειται για ένα όμορφο ζευγάρι απο την Τσεχία, που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας με τη μικρή κοινωνία του γραφικού χωριού της Ιεράπετρας.
Οι δυο νέοι, η Μαρλέν και ο Γιόζεφ, αγαπήθηκαν τρελά και αποφάσισαν να παντρευτούν στην Κρήτη, αφού η απαστράπτουσα νύφη κυοφορεί ήδη το πρώτο τους παιδί.
Ο γάμος τους επέλεξαν να γίνει στο Μυρτιανό ακρογιάλι με την παρουσία 100 περίπου συγγενών και φίλων  τους που ήρθαν για το σκοπό αυτό απο την Τσεχία και τη Γερμανία.
Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τέλεσε η αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ Μαρία Ρουμελιωτάκη, η οποία μας παραχώρησε και μερικές φωτογραφίες απο την γαμήλια τελετή.
Ο γαμπρός έφθασε στην παραλία του Μύρτου με ταχύπλοο σκάφος, ενώ η νύφη περπάτησε ξυπόλυτη  στην αμμουδιά για να τον συναντήσει, φορώντας το κατάλευκο  αποκαλυπτικό νυφικό της.
Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο τουριστικός επιχειρηματίας κ Γιάννης Μιχαλάκης, με τη συγκατάθεση του οποίου,  κάνουμε αυτή τη δημοσίευση.
Ο γαμήλιος τουρισμός ανθεί τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα με τα ζευγάρια των αλλοδαπών να επιλέγουν τα πιο όμορφα και γραφικά σημεία της περιοχής για να δώσουν τους όρκους της αιώνιας αγάπης!