Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4034237

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη καλεί σε συμμετοχή στη μέρα αγώνα, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 30 Μάη.
Σε σχετική της ανακοίνωση τονίζει:


«30 MAH - MEΡΑ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Η απεργία αυτή συμπίπτει με την κλιμάκωση της επίθεσης του κεφαλαίου ενάντια στην εργατική τάξη και την κυβέρνηση να δίνει ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού, παρουσιάζοντας την "επόμενη ημέρα" σαν μέρα εξόδου της από τα βάσανα της πολιτικής που προωθεί και υλοποιεί το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - κεφαλαίου - Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ψεύδονται ασύστολα, τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν και είναι βασική προϋπόθεση - προαπαιτούμενο για τις "επενδύσεις" και την περιβόητη ανάκαμψη.
Στην άλλη όψη του νομίσματος είναι η όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, η μετατροπή της χώρας σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο θανάτου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ περιδιαβαίνει τα Βαλκάνια με τη σημαία ΝΑΤΟ - ΕΕ στο χέρι, βάζει πλάτη για να ενισχύσει τη θέση του κεφαλαίου και το μερίδιό του από τη μοιρασιά της λείας από το πλιάτσικο σε βάρος των λαών.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν τους άρρηκτους δεσμούς, το ενιαίο της πάλης ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια με την πάλη ενάντια στην πολιτική που τσακίζει μισθωτούς, συνταξιούχους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συμβάλουμε μαχητικά στην επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, των αγωνιστικών απεργιακών συγκεντρώσεων που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα σε όλη τη χώρα».