Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042113

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

56ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ 33ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με επιτυχία στέφθηκε την περασμένη Πέμπτη 24 Μαϊου, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δημοτική Κοινότητα Σταυροχωρίου του Δήμου Ιεράπετρας, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, και κατασχέθηκαν συνολικά εβδομήντα εννιά(79) δενδρύλλια   ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία φρόντιζαν την φυτεία.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας Έλληνας κάτοικος της περιοχής ηλικίας 56 ετών και ένας  αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 33 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και της  εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, έπειτα από αξιολόγηση  σχετικών πληροφοριών που είχαν φτάσει στην Αστυνομία.
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.)  Λασιθίου. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή πάνω από τη Δημοτική Κοινότητα Σταυροχωρίου, ανάμεσα σε οργιώδη βλάστηση και σε δύσβατη περιοχή, μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης όπου καλλιεργούντο επιμελώς συνολικά εβδομήντα εννέα (79) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,2 μέτρου , στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και εκριζώθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκε και αρδευτικό σύστημα , λάστιχο ποτίσματος μήκους 20 μέτρων , το οποίο  είχε συνδεθεί σε αγωγό άρδευσης του δικτύου της περιοχής.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Μαϊου στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ν. Λασιθίου .