Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4042073

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 47 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στο νέο Δ.Σ του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

«Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στο νέο Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας για την εκλογή σας.Εύχομαι κάθε επιτυχία στο απαιτητικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε, σε μία τόσο δύσκολη εποχή με ελλιπή υδάτινα αποθέματα.

    Ο Δήμος Ιεράπετρας θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του ΤΟΕΒ και επιθυμώ η γόνιμη συνεργασία μας να συνεχίσει να υφίσταται αποδίδοντας καρπούς ανάπτυξης και προόδου προς όφελος της Ιεράπετρας.»

Καλαντζάκης Θεοδόσιος
 
Δήμαρχος Ιεράπετρας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ: Ηλεκτροφωτισμός της οδού Κύπρου

Ένα πολύ σημαντικό έργο παραδόθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στους δημότες της Ιεράπετρας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας δρομολόγησε και διεκπεραίωσε όλες τις διαδικασίες για την προμήθεια και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην οδό Κύπρου.

Το συγκεκριμένο έργο ήταν υψίστης αναγκαιότητας καθώς αφορά έναν περιφερειακό δρόμο που ενώ εξυπηρετεί καθημερινά μικρά και μεγάλα οχήματα και εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες της Ιεράπετρας, είχε μεγάλη επικινδυνότητα λόγω έλλειψης ηλεκτροφωτισμού.
 
Η συνθετότητα του έργου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη καθώς απαιτούσε πολλές επιμέρους εργασίες όπως την τοποθέτηση πυλώνων,  αποκαταστάσεις πεζοδρομίων και χωματουργικές εργασίες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Φωτίζουμε και αναβαθμίζουμε την πόλη μας ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών και των διερχόμενων πεζών και οδηγών.

Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων στο παραλιακό μέτωπο Ιεράπετρας, τη Γρα Λυγιά, την Παχειά Άμμο, το Καββούσι και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.»