Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3800891

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1989 ΔΕΚΑΤΕΣΣΆΡΩΝ ΧΡΌΝΟΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΗΜΑΊΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΜΟΥ, ΑΦΊΣΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΜΟΥ..
ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΟ 3% ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ  ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ  ΒΓΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ


ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΉΣ ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΜΈΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΎ.
ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΌ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΆ..ΜΕ ΘΛΊΨΗ ΜΟΥ ΌΜΩΣ ΒΛΈΠΩ ΟΤΙ ΜΌΛΙΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ Η ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΠΈΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΈΧΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΧΝ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΉΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ..
ΓΙΑ ΤΟ ΛΌΓΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΎΠΑΡΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΎΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΏ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΉΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΣΙΘΊΟΥ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΏΝΗ ΒΓΏΤΖΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΈΓΚΈΡΌΓΛΌΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΊΣ..
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΤΟΎΝ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ... ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΝΑ ΑΝΉΚΩ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΆΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ...
ΔΟΥΛΕΨΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑΤΑ ...

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ  Ι ΣΤΕΦΑΝΆΚΗΣ