Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3800948

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 570.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η χρηματοδότηση πολύ σημαντικών έργων και προμηθειών ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 02.04.2018.

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια των συνεργατών μου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καταφέραμε να ωριμάσουμε μελέτες και  να  επιτύχουμε συγχρηματοδότηση από την περιφέρεια και το υπουργείο εσωτερικών για νέα έργα που αναβαθμίζουν το Δήμο και νέες απαραίτητες προμήθειες εξοπλισμού των υπηρεσιών του Δήμου.

Σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία προχωράμε την επισκευή κτιρίου αρχαιολογικής συλλογής και την επισκευή & συντήρηση της οικίας του Ναπολέοντα. Δύο αξιόλογα κομμάτια της ιστορίας του Δήμου που χρήζουν άμεσης παρέμβασης προκειμένου, έπειτα από πολλά χρόνια χωρίς επισκευή και συντήρηση, να προστατευτούν καταλλήλως και να αναδειχτούν όπως τους αρμόζει.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθούν έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την εικόνα Δήμου μας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού (Κουτσουρά - Μακρύ Γιαλό), στην πόλη της Ιεράπετρας  και  στην Τοπική κοινότητα Καλαμαύκας.»

Επιπλέον, αναφορικά με την προμήθεια μηχανημάτων έργου ο κ.Καλαντζάκης δήλωσε:

«Προκειμένου να μειώσουμε το χρόνο ανταπόκρισης του Δήμου σε αιτήματα καθημερινότητας των δημοτών και να συμβάλλουμε στην αύξηση των έργων αυτεπιστασίας το οποίο συνεπάγεται περισσότερες εργασίες με χαμηλότερο κόστος, προχωράμε στην προμήθεια μηχανημάτων και απαραίτητου εξοπλισμού που θα εξυπηρετήσει πολλαπλώς ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου, καθώς θα επιταχύνει τα έργα της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας καθαριότητα.

Συνεχίζουμε την ωρίμανση νέων μελετών και διεκδικούμε πόρους για την δημοπράτηση περισσότερων έργων για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ιεράπετρας και των τοπικών κοινοτήτων.»


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη και τη συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα. Κυριακή Χασάπη.
    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από την κ. Χασάπη για τις τρέχουσες ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου που είναι αυξημένες λόγω των ημερών του Πάσχα.
Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τη συντονίστρια και το προσωπικό για την άριστη συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας δήλωσε:
«Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
 Ευχαριστώ όλους τους πολίτες και τους φορείς που με τις συνεχείς δωρεές τους προσφέρουν όχι μόνο τα απαραίτητα αγαθά αλλά και το αίσθημα της ασφάλειας στους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας.
Είμαστε πάντα αρωγοί στο τεράστιο έργο που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο συνδυαζόμενο με τη διακριτικότητα με την οποία ενεργεί δίνοντας έμφαση στη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των ωφελούμενων, αποτελεί ένα τεράστιο “οχυρό” ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και τη φτώχεια.
Αυτές τις Άγιες μέρες που διανύουμε καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τους φορείς, που σε κάθε περίπτωση αποδεικνύουν εμπράκτως την φιλανθρωπική τους διάθεση, να ενισχύσουν με την προσφορά τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο ώστε να μπορέσουν οι δοκιμαζόμενοι δημότες μας να εορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα.»