Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4046089

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Σημαντικά θέματα για την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ.Εμμανουήλ Παπαδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την απόλυτη αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης του Δήμου Ιεράπετρας και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.


Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:
«Επιδιώξαμε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ.Κωνσταντίνο Λαγουδάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Δήμο Ιεράπετρας για την ενημέρωσή του περί των προβλημάτων αστυνόμευσης της περιοχής.»
Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Αστυνομική Υπηρεσία και τόνισε ότι:

«Η Αστυνομική Υπηρεσία Ιεράπετρας είναι η πιο υποστελεχωμένη στο νομό Λασιθίου με το δυναμικό της προσωπικό φτάνει το 1/2 του προσωπικού της Σητείας και μόλις το 1/3 του Αγίου Νικολάου.
Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ)  και την παρουσία του σε μόνιμη βάση στο Δήμο Ιεράπετρας.»

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να τον συγχαρεί για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών στο αλιευτικό σκάφος Celine Star.
   
    Όπως δήλωσε ο κ.Καλαντζάκης:

«Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας για τον άψογο συντονισμό και την εκτέλεση των κατάλληλων ενεργειών για την εύρεση του σκάφους, την ακινητοποίησή του και τον εντοπισμό των ουσιών.

Επιτυχίες τέτοιου μεγέθους πρέπει να αποσπούν τα εύσημα από όλους μας γιατί αφορούν ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.»