Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4046177

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ

Στο τέλος της φτάνει η μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για το σκάφος.

Το ύποπτο σκάφος, μήκους περίπου 18 μέτρων, εντοπίστηκε χτες το βράδυ 40 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης και από τότε ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο Π.Α.Θ. (πλωτά ανοιχτής θαλάσσης) 060 και 070 του Λιμενικού, καθώς και ένα Π.Λ.Σ. (πλωτό λιμενικού σώματος) του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά της 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, το πλοίο βρισκόταν 10 μίλια ανοιχτά της Ιεράπετρας, ενώ αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ιεράπετρας περίπου στις 4:30 αργά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη εικόνα από την πρώτη έρευνα που έγινε στη θάλασσα στο εσωτερικό του σκάφους από άνδρες της μονάδας υποβρυχίων αποστολών δεν δείχνει ότι το πλοιάριο μεταφέρει εκρηκτικές ουσίες.

Επομένως, η έρευνα επικεντρώνεται σε άλλου είδους ύποπτο φορτίο. Έτσι, μόλις το σκάφος καταπλεύσει στο λιμάνι της Ιεράπετρας θα γίνει έρευνα στο εσωτερικό του, με τη συμβολή ειδικού σκύλου ανίχνευσης που διαθέτει το λιμενικό.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επίσης άνδρες της μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, καθώς και αεροπλάνα, τα οποία από αέρος εντόπισαν το σκάφος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη:neakriti.gr