Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3918695

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

Η αποζημίωση των πληγέντων από τη θεομηνία και η έλλειψη νερού άρδευσης ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας κ.Θεοδοσίου Καλάντζάκη με τον Βουλευτή Λασιθίου κ.Ιωάννη Πλακιωτάκη.
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε τον κ.Πλακιωτάκη για το εύρος των καταστροφών που προκλήθηκαν στον Δήμο Ιεράπετρας λόγω των θυελλωδών ανέμων.


Επιπλέον, ο κ.Καλαντζάκης αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ανεπάρκειας του νερού για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών των καλλιεργειών και τόνισε τη σπουδαιότητα της άμεσης χρηματοδότησης της προσαγωγού διώρυγας Μύθων – φράγματος Μπραμιανών και του Φράγματος Αγίου Ιωάννη.
Όπως ανέφερε ο κ.Καλαντζάκης μεταξύ άλλων:
«Ζητάμε τη βοήθεια του κ.Πλακιωτάκη ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανακούφισης των πληγέντων συμπολιτών μας και να χρηματοδοτηθούν τα απαραίτητα έργα.
Παλεύουμε καθημερινά για το συμφέρον των δημοτών μας, σε δύσκολες συγκυρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και απαιτούμε την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης ώστε να οδηγηθούμε ταχύτερα στην επίλυση των προβλημάτων.»