Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3918719

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΜΙΑΣ

 Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι  οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποστεί ζημιά στα κτήματά τους από ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ-ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 25/1/2018 είτε στο φυτικό κεφάλαιο είτε στο πάγιο κεφάλαιο μπορούν να υποβάλλουν στους αρμόδιους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου μας Δήλωση Ζημιάς από σήμερα μέχρι 9-2-2918.

 

 Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται:

Α) Στο ΚΕΠ στην οδό Γιαννακού 20 για τις ζημιές που αφορούν: τη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας και τις Τοπικές Κοινότητες Δήμου Ιεράπετρας αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Δασκαλάκη Μαρία, Ζαχαριαδάκης Γεώργιος, τηλ. Επικοινωνίας 2842340516.
Β) Στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού για τις ζημιές που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα Μακρύ Γιαλού και τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Σταυροχωρίου, Ορεινού και Σχινοκαψάλων αρμόδια υπάλληλος Σωφρονά Αικατερίνη τηλ. Επικοινωνίας 2843340914.
Γ) Στην Τοπική Κοινότητα Μαλλών για τις ζημιές που αφορούν: την Τοπική Κοινότητα Μαλών, Μεταξοχωρίου-Χριστού στο Τοπικό Κατάστημα αρμόδια κ. Ράντου Χρύσα τηλ. Επικοινωνίας2842091229-230.

Μαζί με τη δήλωση πρέπει να υποβληθούν:
Ταυτότητα
Α.Φ.Μ.
Βιβλιάριο τραπέζης (ΙΒΑΝ)

Για την υποβολή της δήλωση οι παραγωγοί απαιτείται  να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΦΜ,IBAN λογαριασμού τραπέζης.
 

                                                                        
Από το Γραφείο Ανταποκριτών ΕΛΓΑ