Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3918668

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ.ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ

Οι καταστροφές που έχουν προκύψει λόγω των σφοδρών συνεχιζόμενων ανέμων ήταν το θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη με τον Κυβερνητικό Βουλευτή κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη.
Παρουσία του εκπροσώπου της Ένωσης Ιεράπετρας κ.Χαράλαμπου Δραγασάκη και του Περιφερειακού Συμβούλου κ.Νικολάου Δασκαλάκη, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Θραψανιώτη για την έκταση της καταστροφής ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε ότι λαμβάνοντας υπόψιν του την εικόνα και το μέγεθος των ζημιών θα παρέχει οποιαδήποτε στήριξη ώστε να μπορέσουν να αποζημιωθούν οι πληγέντες δημότες.


Ο Δήμαρχος τόνισε:
«Οι ζημιές στις περιουσίες των δημοτών είναι ανυπολόγιστες.
Εμείς από τη μεριά μας έχουμε ήδη στείλει αίτημα στην Περιφέρεια περί της κήρυξης του Δήμου Ιεράπετρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ζητάμε τη στήριξή του Κυβερνητικού Βουλευτή για την άμεση διεκπεραίωσή του.
Επιπλέον, οι υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν ξεκινήσει μία συστηματική προσπάθεια καταγραφής των ζημιών που έχουν υποστεί οι περιουσίες των δημοτών από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που έχουν πλήξει το Δήμο μας.»