Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3804258

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Την Παρασκευή 12/1/18 και ωρα 12:00  το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων Ιεράπετρας, Σητείας και Τυμπακίου θα συναντήσουν τον Υπουργό Ναυτιλίας κ Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκειμένου να ζητήσουν για μια ακόμη φορά να βρεί λύση στον θαλάσσιο αποκλεισμό της Κρήτης λόγω της απεργίας της ΠΝΟ η οποία ξεκινά με προοπτική να κρατήσει για αρκετές ημέρες.


  ˊΉ απεργία  της ΠΝΟ και οι επιπτώσεις που θα προκαλέσει στον κλάδο μας,  θα είναι το θέμα το οποίο θα συζητήσουμε με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας την ερχόμενη Παρασκευή. Το ραντεβού κλείστηκε σήμερα απο την Αθήνα όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Μαν. Μιχαλάκης καθώς είμαστε όλοι οι παραγωγοί ευπαθών  κηπευτικών στο φούλ της παραγωγής και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν για άλλη μια φορά τα προγράμματα που έχουν κλειστεί στην Ελληνική και διεθνή αγορά αλλά και να μείνουν πάνω στα φυτά χιλιάδες τόνοι προιόντων που έχουν τεράστιο κόστος παραγωγής. Όλοι μας χρωστούμε στο κράτος στις Τράπεζες και στους γεωπόνους. Αν μας καταστρέψουν  και φέτος δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε κανένανˊˊ, τονίζει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ Γιώργος Τσιφετάκης.

ˊˊΈχουμε ζητήσει με έγγραφα μας να βελτιωθεί ο Νόμος που έχει ψηφιστεί απο τη Βουλή σχετικά με το πλοίο ασφαλείας που ζητάμε εδώ και χρόνια. Ας εφαρμόσουν επιτέλους τους Νόμους που έχει ψηφίσει η πλειοψηφία των Βουλευτών της προηγούμενης Βουλής. Δεν είναι δίκαιο να καταστρέφεται κάθε χρόνο η αγροτική τάξη της Κρήτης απο την απεργία των ναυτεργατών που έχουν κι εκείνοι κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να αγωνίζονται για την επίλυση των κλαδικών τους προβλημάτωνˊˊ προσθέτει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Μαν. Μιχαλάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ναυτεργάτες έχουν σκοπό να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.