Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3787785

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το Ταμείο του Δήμου μας, θα είναι κλειστό, από την Tρίτη 2 έως και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, λόγω προγραμματισμένων απολύτως αναγκαίων εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου και της έναρξης του νέου οικονομικού έτους. Στο διάστημα αυτό δε θα πραγματοποιούνται ούτε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω τράπεζας.

 

Το Ταμείο θα επαναλειτουργήσει κανονικά, από την Παρασκευή    12 Ιανουαρίου 2018.

Ευχές του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη για μία ελπιδοφόρα και γόνιμη νέα χρονιά

«Εύχομαι το 2018 που ανατέλλει να συνοδεύεται από υγεία, τύχη, ευημερία και αισιοδοξία για όλο τον κόσμο.
Για την Ιεράπετρα εύχομαι το 2018 να είναι ένα έτος γόνιμο και δημιουργικό. Να είναι το έτος κατά το οποίο θα καρποφορήσουν όλες οι προσπάθειές μας για νέα έργα, δράσεις και παρεμβάσεις στον τόπο μας. Το έτος που θα ικανοποιήσουμε το όραμά μας για ένα Δήμο με ανάπτυξη γεωμετρικής προόδου πέρα από κάθε ατομική και συλλογική μας προσδοκία.
Ας προβάλουμε ως όπλα μας την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα και ας πολεμήσουμε ενάντια στην εδραιωμένη απαισιοδοξία των καιρών, παράγοντας ουσιαστικό έργο και δημιουργώντας ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον των παιδιών και του τόπου μας.
Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλους!»


Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τους Συμβασιούχους της Κοινωφελούς Εργασίας

Τις θερμές ευχαριστίες του για την πολύτιμη συνεισφορά τους εξέφρασε εχθές ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τους συμβασιούχους της κοινωφελούς εργασίας ενόψει της επερχόμενης λήξης της οκτάμηνης σύμβασης τους.
Στη συνάντηση που ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των εργαζομένων O.Τ.Α. Λασιθίου κ.Ανδρέας Φραγκούλης και διευθυντές των υπηρεσιών που απασχόλησαν τους εργαζόμενους, εκφράστηκε ομόφωνα η επιθυμία να παραμείνουν στη θέση τους οι συμβασιούχοι καθώς προσφέρουν σημαντικό έργο στις θέσεις που αναλαμβάνουν.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κ. Καλαντζάκης στους παρευρισκόμενους:
«Η συμβολή όλων σας αλλά και του καθενός ξεχωριστά αυτούς τους οχτώ μήνες ήταν μια ανάσα πνοής για το Δήμο μας.
Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους συμβασιούχους που βοηθούν να ξεπεραστούν προβλήματα στο Δήμο μας.
Η πολύτιμη βοήθειά σας, σε τμήματα που χρήζουν ενίσχυσης λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας και έλλειψης μόνιμου προσωπικού, ήταν καθοριστική.
Αναγνωρίζω την τεράστια προσφορά σας και με λυπεί ιδιαίτερα η λήξη της συνεργασίας μας.
Ευχαριστώ εγκάρδια τον καθένα από εσάς για την εργατικότητα, τη συνέπεια και το ήθος που επιδείξατε τους οχτώ αυτούς μήνες και προσδοκώ θερμά την επιστροφή σας.»