Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3787803

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι κατά την διάρκεια της περιόδου των εορτών, σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης για την διεξαγωγή παράνομων παιγνίων 20.12.2017

Κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα συνελήφθησαν, συνολικά δεκατρία (13) άτομα (11 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, σε Ρέθυμνο και Χανιά

 

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.895 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή των απαγορευμένων τυχερών παιγνίων
και 108 μάρκες

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διενεργούν συστηματικούς και στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, χθες (20.12.2017) το βράδυ συνελήφθησαν, σε δύο (2) περιπτώσεις, σε Ρέθυμνο και Χανιά, έντεκα (11) ημεδαποί (δέκα άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας από 31 έως 83 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 34 και 38 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση χθες (20.12.2017) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο», ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 49χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή, του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «POKER», στο οποίο συμμετείχαν τέσσερις ημεδαποί και οι δύο αλλοδαποί,  οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και  κατασχέθηκε:

•    το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου,
•    108 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων,
•    μια μάρκα με την ένδειξη DEALER,
•    μια πλήρη τράπουλα και
•    107 λοιπά τραπουλόχαρτα

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (21.12.2017) το βράδυ στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο», ιδιοκτησίας 36χρονης ημεδαπής.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι η 36χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, είχε επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή, του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια) στο οποίο συμμετείχαν πέντε ημεδαποί,  οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και  κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.565 ευρώ και ένα ζεύγος ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Ρεθύμνου και Χανίων αντίστοιχα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και Χανίων αντίστοιχα.