Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3787801

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Στις δημοτικές εκπαιδευτικές δομές του Μακρύ Γιαλού ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τις εκπαιδευτικές δομές του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, τον αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και τη σύμβουλο τουρισμού και πολιτισμού, κα. Κική Χασάπη Φρονιμάκη.

 

Με αφορμή τις εργασίες που εκτελούνται στο κτίριο που στεγάζει τις παραπάνω δομές, ο κ. Καλαντζάκης συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμο Ιεράπετρας  αφενός για τη συντήρηση του κτιρίου  και αφετέρου για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών στην περιοχή.

Όπως τόνισε, τα τελευταία τρία χρόνια ο Δήμος Ιεράπετρας και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α υποστηρίζουν  στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού τη λειτουργία πολλών νέων εκπαιδευτικών δομών, όπως το παράρτημα της Μουσικής Σχολής και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, ενώ από τη φετινή σεζόν οι παροχές ενισχύθηκαν  με μαθήματα παραδοσιακών χορών, μαθήματα σκάκι και τμήματα εικαστικών.

Για μια οργανωμένη προσπάθεια υποστήριξης περιφερειακών περιοχών που συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά παιδιών έκανε λόγο ο κ. Καλαντζάκης, επισημαίνοντας ότι η παροχή εποικοδομητικών δραστηριοτήτων στους νέους τόσο της πόλης όσο και περιφερειακών αυτής περιοχών αποτελεί βασικό μέλημα του Δήμου Ιεράπετρας.

Στόχος μας, σε μια εποχή γενικευμένων δυσκολιών, είναι να ενισχύουμε τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μας δομών και να δημιουργούμε νέες, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες σε ολοένα και περισσότερες περιοχές του δήμου ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης, ευχαριστώντας παράλληλα τόσο την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, όσο και τους εκπαιδευτικούς που υποστηρίζουν καθημερινά τη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται ανέφερε, διεκδικώντας και δημιουργώντας ακόμα περισσότερες εκπαιδευτικές δομές και παροχές για τους πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας.