Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3539605

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Χιόνια και βροχές στην Κρήτη - που έβρεξε περισσότερο

Αισθητή ήταν η ραγδαία αλλαγή στο σκηνικού του καιρού καθώς ήρθε ο …χειμώνας με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους πιο έντονες στην Κρήτη. Η θερμοκρασία έπεσε αισθητά και στα πιο ορεινά σημεία σύμφωνα με τους μετεωρολόγους υπήρξαν χιονοπτώσεις.

 

Θυελλώδεις άνεμοι προβλέπονται σήμερα κυρίως στο Λασίθι ενώ από την Πέμπτη αναμένεται η βελτίωση του καιρού.


Που έβρεξε περισσότερο

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης την Τρίτη 5/12/2017 καταγράφηκαν σε :

Τζερμιάδο Λασιθίου (26 χιλιοστά), στην
Ασή Γωνιά Χανίων (18 χιλιοστά), στο Ανατολικό Ηράκλειο (17 χιλιοστά),
Δυτικό Ηράκλειο (16 χιλιοστά),
Ανώγεια
Σέμπρωνα Χανίων (14 χιλιοστά)
Αλικιανό Χανίων (12 χιλιοστά)
Σύμφωνα με το meteo.gr:


Hράκλειο

Ασθενής βροχή σήμερα, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη 7/12, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.


Χανιά

Με αρκετές νεφώσεις σήμερα ο καιρός με θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Την Πέμπτη 7/12, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.


Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Πέμπτη 7/12, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.


Άγιος Νικόλαος

Ασθενής βροχή στην Κρήτη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς και προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ