Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3787815

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 140 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Συνελήφθησαν, πέντε (5) ημεδαποί, για παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων, στο Λασίθι

Συνελήφθησαν, προχθες (30.05.2015) το μεσημέρι, στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 56, 55, 48, 36 και 43 ετών, για  παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (30.05.2015) το μεσημέρι, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 56χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και λειτουργία τεσσάρων (4) ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιτρέποντας τη συμμετοχή στο εν λόγω απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (φρουτάκια) στον 55χρονο, 48χρονο,36χρονο και 43χρονο οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου. 

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.