Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4032854

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Συγκλονίζει ο θάνατος επιφανούς Ιεραπετρίτη που έμενε στην Αθήνα

Συγκλονίζει από το πρωί η είδηση του θανάτου ενός επιφανούς Ιεραπετρίτη της Αθήνας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πολυκατοικία όπου διέμενε με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του, έχοντας πέσει από το δεύτερο όροφο.

Οι πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία, ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, χωρίς να αποκλείει τίποτα και αναμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών μετά τη νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργήσουν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πρόκειται για έναν 59χρονο πολιτικό μηχανικό, ο οποίος έχει εργαστεί σε πάρα πολλά μεγάλα έργα στην άλλη Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε μία μεγάλη τεχνική εταιρεία, η οποία κατασκεύαζε μεγάλα έργα στο Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο 59χρονος είχε σταματήσει να εργάζεται, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας έχοντας νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε χάσει πριν από μερικούς μήνες τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον η σορός του αναμένεται μετά τη νεκροψία - νεκροτομή αύριο να μεταφερθεί στην Ιεράπετρα και η ταφή του θα γίνει το Σάββατο στη γεννέτηρά του.