Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
4032861

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνεται ότι:

Ομάδα φοιτητών και των συνοδών-καθηγητών, από το Ολλανδικό Πανεπιστήμιο Wageningen (Wageningen University & Research, http://www.wur.nl/en.htm ) το οποίο έχει ως όραμα την έρευνα στις δυνατότητες της φύσης και την βελτίωση της ποιότητας ζωής,  επισκέφθηκε τις υποδομές που διαχειρίζεται ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. στη Κρήτη. H εκπαιδευτική εκδρομή αφορούσε τις ενότητες «Άρδευση και Διαχείριση Υδατικών Πόρων» και «Εισαγωγή στην υποβάθμιση του εδάφους και στην αποκατάστασή του».

Ειδικότερα.
Στις 18 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν από τα αρμόδια στελέχη του Οργανι-σμού στο Φράγμα Αποσελέμη και στην Λιμνοδεξαμενή Αγίου Γεωργίου με θέμα την διαχείριση των υδατικών πόρων.
Στις 24 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Ο.Α.Κ. Α.Ε. στην Όαση Βαρυπέτρου όπου τα αρμόδια στελέχη έκαναν παρουσιάσεις που αφορούσαν τα κάτωθι θέματα: «Διαχείριση των υδατικών πόρων», «Καινοτόμες μέθοδοι  διανομής του αρδευτικού νερού μέσω κλειστών δικτύων», «Η σημασία της παρέμβασης του Ο.Α.Κ. Α.Ε. στην αναπτυξιακή διαδικασία του νησιού», «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στον Ο.Α.Κ. Α.Ε.».
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στην Λίμνη της Αγυιάς ενώ την επόμενη ημέρα (25 Οκτωβρίου) οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στο Φράγμα Ποταμών από τα αρμόδια στελέχη του Οργανισμού.