Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3930254

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Έληξε η απεργία της ΠΝΟ, δε συνεχίζουν οι ναυτεργάτες

Κανονικά σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει η απεργία της ΠΝΟ, ανέφερε στο Ράδιο 9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη ο  Αντώνης Νταλακογιώργος, πρόεδρος της ΕΝΕΝ. Αυτό σημαίνει ότι δίδεται τέλος στην αγωνία εκατοντάδων αγροτών της Κρήτης των οποίων τα ευπαθή προϊόντα τα τελευταία 24ώρα παρέμειναν μέσα στις νταλίκες που είχαν καθηλωθεί στα λιμάνια.

 

Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές σε μερίδα αγροτών, οι οποίοι αντιδρούν στις απεργιακές κινητοποιήσεις των λιμενεργατών. Έκανε λόγο μάλιστα για «κινήσεις που δε συνάδουν με τα κοινά προβλήματα και την κοινή λογική και αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της εκάστοτε εξουσίας».

Υπενθυμίζεται, ότι τα πλοία παρέμεναν καθηλωμένα στα λιμάνια της χώρας από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 16 Μαΐου - ξημερώματα Τετάρτης εξαιτίας της 24ώρης γενικής απεργίας που είχε κηρύξει η ΓΣΕΕ ενάντια στην ψήφιση του 4ου μνημονίου. Ωστόσο οι ναυτεργάτες αποφάσισαν την παράταση της εν λόγω απεργίας για δύο ακόμα 24ώρα.

Αυτό είχε ως συνέπεια ευπαθή κηπευτικά προϊόντα από τις αγροτικές περιοχές της Κρήτης να είναι αδύνατον να ταξιδέψουν προς την ηπειρωτική Ελλάδα και το εξωτερικό με αποτέλεσμα πολλοί αγρότες να αγανακτούν με τη συνέχιση της απεργίας.


πηγη:neakriti.gr