Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3638115

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 140 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ κου ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ κο ΘΩΜΑ ΧΑΡΙΤΑΚΗ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης είχε την Τετάρτη 17/5 10:30 στο Ηράκλειο είχε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

 

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν οι κοινές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη και ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ανατολική Κρήτη καθώς και εξωστρεφείς δράσεις προβολής για το σκοπό αυτό.

Συζητήθηκαν ακόμα, οι στρατηγικές και ο τουριστικός σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια στην Κρήτη με βάση ενθαρρυντικά στοιχεία που διαφαίνονται από την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από συγκεκριμένες χώρες.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η διοργάνωση της 2ης Αγροτικής Έκθεσης AgroExpo Ιεράπετρα 2017 η οποία θα γίνει από 26-28 Μαΐου 2017 στο Μισεδάκειο Στάδιο στην Ιεράπετρα.

Η εταιρεία LAVA ενημερώνει τους έλληνες παραγωγούς ότι το υπόστρωμα υδροπονίας Agrolava, επιδοτείται από τα προγράμματα ΣΧΕΔΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ως το μοναδικό Ελληνικό υπόστρωμα Υδροπονίας πιστοποιημένο με το ευρωπαϊκό σήμα ECOLABEL