Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3918760

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Επιτροπή Ειρήνης Λασιθίου

Την Κυριακή 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Επιτροπής Ειρήνης Λασιθίου, με την συμμετοχή εργαζομένων, αγωνιστών της ειρήνης και νεολαίας.

Το απερχόμενο ΔΣ τόνισε τις επικίνδυνες για το λαό εξελίξεις που συμβαίνουν στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Καταδίκασετην δεκαήμερη κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ –Ισραήλ που διεξάγεται σε όλο το εύρος της ελληνική επικράτειας, ενώ για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος οι δυνάμεις ξένων χωρών επί ελληνικού εδάφους. Επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκει την στενότερη επαφή των Ενόπλων Δυνάμεων με αυτές των ΗΠΑ και του Ισραήλ, στην επικίνδυνη για το λαό προσπάθεια της ντόπιας αστικής τάξης να αναβαθμιστεί γεωστρατηγικά και να αποκτήσει κάποιο προβάδισμα στην εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων της περιοχής.

Η σύσκεψη της Επιτροπής Ειρήνης κατέληξε σε προγραμματισμό δράσης, με βασικό σταθμό την μεγάλη Παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική-φιλειρηνική διαδήλωση στις 24 Μαΐου στην βάση της Σούδας.

Εξέλεξε 5μελές ΔΣ, που απαρτίζεται από τους εξής:

Αγγελάκη Μαρία 

Δερμιτζάκης Συμεών

Παρσοτάκης Γιάννης

Σγουρού Σοφοχάρις

Τζανόπουλος Μιχάλης

 

Καλούμε τον λαό του Λασιθίου, τους εργαζόμενους και την νεολαία να διαδηλώσουμε δυναμικά στις 24 Μαΐου στην βάση της Σούδας. Απαιτούμε από την κυβέρνηση ΤΩΡΑ:

•Να ξηλωθεί  η Βάση της Σούδας και οι άλλες Βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ

•Καμιά εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

•Αποδέσμευση από ΕΕ - ΝΑΤΟ

 

Πούλμαν θα αναχωρήσει 7:00 από την Παχειά Άμμο, 7:30 από τον Άγιο Νικόλαο

Δηλώσεις συμμετοχής: 

Άγιος Νικόλαος 6976622467

Ιεράπετρα 6976622462

Σητεία 6980271438