Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
3918765

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΑΘΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ

Στα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου, Σητείας και Ιεράπετρας θα περιοδεύσει την Τρίτη 28 Απριλίου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, όπου θα συζητήσει με εργαζόμενους και ασθενείς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της  Υγείας στο Λασίθι. 

 

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία του νομού παραμένει εκρηκτική, και  επικίνδυνη για την ζωή των κατοίκων του Λασιθίου, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ στο χώρο της Υγείας που έχει ως στόχο την μείωση των κρατικών δαπανών για την Υγεία από την μία, και την ενίσχυση επιχειρηματικών ομίλων στο χώρο της Υγείας από την άλλη. Απαιτεί από τον λαό να βάζει όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, την ίδια ώρα που στερείται ποιοτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το ΚΚΕ παλεύει για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης, πρόταση που είναι η μόνη ρεαλιστική, αφού ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της πλειοψηφίας του λαού. Καλεί το λαό να παλέψει για επαρκή χρηματοδότηση, προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού. Η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω στο λαό ότι έχασε, και στον τομέα της Υγείας, στα χρόνια της